Mit ígérnek?

HTML

Mit ígérnek?

A Mit ígérnek civilkezdeményezés "háttérblogja". Információk a munkánkról, visszajelzési lehetőségek, vélemények, welcome!

A tagjainkról, módszereinkről és eredményeinkről a Mit ígérnek? honlapján számolunk be.

Portfolio Blogger

Friss topikok

Portfolio Blogger

Hírek

02/02 15:49

Mitígérnek.hu

Kösz a halakat!

Címkék: adomány portfolioblogger

Lassan melegszünk bele a blogolásba, felvezetőként egy rövidke tájékoztatás. Ahogy már örömködtünk róla, igen nagy érdeklődést kaptunk az olvasók és a média felől is. Tényleg nagyon jó visszajelzés ez nekünk, hiszen a célunk éppen az, hogy megjelenítsük: van arra társadalmi igény, hogy a kampányban érdemi, szakpolitikai szinten is értelmezhető minőségű közbeszéd folyjék. Projektünkhöz nagyon sok felajánlást kaptunk, ezekre igyekszünk erőnkhöz mérten közvetlenül válaszolni. Itt csupán arra a kedves gesztusra regálunk, hogy sokan a költségek fedezésébe szerettek volna beszállni.

Úgy döntöttünk, hogy ezeket a felajánlásokat köszönettel visszautasítjuk, és - eredeti terveinknek megfelelően - inkább az alapítók egyenlő mértékű befizetéseiből fedezzük a felmerülő költségeket. Ezzel is szeretnénk hangsúlyozni azt, hogy kezdeményezésünkben mindenki magánemberként vesz részt, szabadidejét és anyagi erőforrásait áldozva rá. Mostani terveink szerint a projekt a kampányidőszakra korlátozódik, ha esetleg mégis elhúzódna, akkor azt úgyis valamiféle hivatalos szerveződés (alapítvány, ilyesmi) kell, hogy kövesse, ahol - esetleg - az adományozásra lehetőség nyílhat. De egyelőre erről szó sincs, úgyhogy köszönjük még egyszer a lelkesítő biztatást.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mitigernek.blog.hu/api/trackback/id/tr931722946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takacs19 2010.02.04. 08:01:15

Nagyon derék a kedvezményezés. Azonban meg kell jegyezni, hogy jelenleg nem négy számottevő párt van az országban. A Lehet Más a Politika programja nélkül ez így semmiképpen sem teljes.

talpra magyar nincs már haza 2010.02.05. 14:59:51

Gratulálok, köszönöm és üdvözlöm a munkátokat, végzős közgazdászként (pénzügy-számvitel szaki.) különösen örülök, hogy egyesek, akik felelősséget éreznek a hazájuk iránt önzetlenül, pártatlanul megpróbálják tisztába tenni az agymosó igéreteket és a realitást. Szerintem helyes út, ha fedhetetlenek maradtok magyarán nem fogadtok el külső finanszírozást a mai magyarországi viszonyok és közhangulat mellett csak így maradhattok hitelesek. Megindult a civil "alúlról építkezés" ez jó, azt viszont sajnálom, hogy a honlapot csak az fogja olvasni akit kifejezetten érdekel ez a téma, van internet hozáférése. Tudjuk, hogy ebből van a legkevesebb, hiszen egy felmérés szerint sokan azt sem tudják ki a jelenlegi miniszterelnök, sajnos a választást ők döntik el. Kezdetnek akkor is szenzációs, az LMP nekem is hiányzik, de az 5% az 5%

talpra magyar nincs már haza 2010.02.05. 15:08:59

Az előbb elfelejtettem leírni, hogy keveset lehet hallani magáról a mitígérnek.hu honlap létezéséről, ami gondolom, hogy a szűkös anyagi keretek miatt van. Ezen kéne reszelni még egy kicsit, én a magam részéről ahol csak lehet terjeszteni fogom az elérhetőséget és a "megvilágosodás" lehetőségét.

FELVESZI A KEDVENCEK KÖZÉ? IGEN
süti beállítások módosítása